ESPA

Η εταιρία

Η Εταιρεία επιδιώκει να προσφέρει ποιοτικέ, πρωτοποριακές και αξιόπιστες Υπηρεσίες που καλύπτουν τις προσδοκίες των Πελατών.

Εξασφαλίζουμε στους Πελάτες μας την Παραλαβή, Συντήρηση και Διανομή των Ψυχομένων Προϊόντων τους σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων και τις Υγειονομικές Διατάξεις.

Διασφαλίζουμε την αποτελεσματική λειτουργία της ΨΥΚΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ για τους Πελάτες μας.

Εφαρμόζουμε το σύστημα Υγιεινής και Ασφαλείας Τροφίμων HACCP στις ιδιόκτητες Εγκαταστάσεις 23.000 κ.μ.

Ιστορικό (40 χρόνια ζωής και ανάπτυξης)

Η εξέλιξη της Εταιρείας ακολουθεί ένα αιώνα Ελληνικής Τυροκομίας. Ιδρύθηκε με διάφορες νομικές μορφές πριν απο τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σαν μία οικογενειακή Τυροκομική επιχείρηση.

Οι δραστηριότητες της σιγά-σιγά στράφηκαν στην Παραγωγή Ψύχους για την διατήρηση Νωπών Προιόντων. Η στρατηγική αυτη αποδείχθηκε επιτυχής και τελικα έγινε η βασική δραστηριότητα χάρις στην τεχνογνωσία που αποκτήθηκε και στην αφομοίωση νέων τεχνολογιών.

Η Εταιρεία ιδρύθηκε το 1962 σαν Ψυγεία - Παγοποιεία Α.Ε.
Απόσπασμα Ελληνικού Οικονoμικού Οδηγού ICAP 1964-2004.
ΙΔΡ.: 1962
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Γαβριηλίδου 32, Αθήνα
ΔΡΑΣΤΗΡ.: Παραγωγή πάγου, Εκμετάλλευσις ψυκτικών χώρων
Γ.Δ.: Π. Αντζουλάτος Δρχ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ: 11.162.000 Ενεργητικό: 14.957.495 Καθαρά Κέρδη: 402.084.

Gallery

Οργανωτική Δομή

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΗΧΑ/ΦΗΣΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η οργανωτική δομή της εταιρείας χαρακτηρίζεται και υποστηρίζει την δυναμική ανάπτυξη καθώς προσδίδει έμφαση στα ακόλουθα:
Αποκεντρωμένη λήψη αποφάσεων, ώστε να προάγεται η πρωτοβουλία, η καινοτομία και η δημιουργικότητα.
Ευελιξία, ώστε να διασφαλίζεται η άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των Πελατών, καθώς και η ελαχιστοποίηση του χρόνου εξέλιξης των υπηρεσιών που προσφέρονται προς αυτούς.
Ομαδικότητα, με στόχο τη διατμηματική συνεργασία και τον αποτελεσματικό συντονισμό ενεργειών.

F169